Η εσπερίδα ξεκίνησε με χαιρετισμούς που απηύθυναν:
|• ο Πρόεδρος του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων κ. Ν. Κατσαρός ,
• ο Πρόεδρος του ΕΕΚ Χημικών Μηχανικών και Γεν. Γραμματέας του Συνδέσμου Χημικών Βιομηχανιών κ. Παν. Σκαρλάτος και
• ο Πρόεδρος της ΕΕΧ κ. Μιχ. Χάλαρης
Στο β' μέρος της εσπερίδας, ο κ. Π. Σκιαδάς , χημικός μηχανικός, επιστημονικός συνεργάτης του ΕΕΚ Χ-Μ αναφέρθηκε στο « σύστημα HACCP και τις αρχές του » και ο Δρ. Γ. Μπόσκου , λ έκτορας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου παρουσίασε την εισήγηση με θέμα « Ανάγκες εκπαίδευσης στις μονάδες παραγωγής κρέατος ». Η εσπερίδα έκλεισε με την ομιλία της Κας Αν. Λεκάκου , ε πιστημονικής υπευθύνου για το Safe Meat , για την « Ε υρωπαϊκή και ελληνική νομοθεσία για το κρέας και τα προϊόντα αυτού ».
`Ηταν μια πολύ ενδιαφέρουσα εσπερίδα, που αποτίμησε την κατάσταση που επικρατεί στον τομέα του κρέατος και των πουλερικών στην Ελλάδα και παράλληλα παρουσίασε στο κοινό τα βασικά κείμενα εργασίας του προγράμματος " Safety Meat Production Training ". Τα συμπεράσματα της έρευνας που έχει διενεργηθεί, μαζί με ουσιώδεις γνώσεις για το κρέας και τα προϊόντα του, πρόκειται να κοινοποιηθούν ευρύτερα, στο άμεσο μέλλον, με πρωτοβουλία της Ένωσης Ελλήνων Χημικώνhttp :// www . safety - meat . org
* είσοδος ελεύθερη